Viki Broes

Leiderschapskantelaar - Mensenwerk

Ik faciliteer met Mensenwerk mensen, teams en organisaties bij duurzame verandering vanuit een positieve, analyse-gebaseerde, mensgerichte, DOE-aanpak. De kanteling naar nieuw leiderschap en samen-sturen of gedeeld leiderschap is mijn belangrijkste drijfveer. Andere, gezondere energie introduceren om mensen, teams en organisaties (terug) levendig te maken is mijn passie! Ik voel mij als een vis in het water in grote organisaties die maatschappelijk engagement aanmoedigen en oog hebben voor duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

Telefoon: 0499 55 29 09
E-mailadres: viki@mensenwerk.be
Vestigingsplaats: Berlaar
Viki

Referenties

AZ Jan Palfijn Gent

AZ Sint-Maarten Mechelen

AZ Voorkempen Malle

Kliniek Sint-Jan Brussel

UZ Antwerpen

AZ Rivierenland Bornem, Rumst, Willlebroek

ZNA (ZiekenhuisNetwerk Antwerpen)

Telenet

Gemeente Mol

Stad Genk

Stad Hasselt

Universiteit Antwerpen

Burn-Out.Vlaanderen vzw

VESB vzw

Magazine

Bekintex

Bekintex laat ideeën van medewerkers niet liggen

Bekintex startte in 2018 met het innoveren van haar arbeidsorganisatie. Binnen de branderafdeling werd zo een doelgericht team gebouwd. Mét resultaat.

x

Een IAO opleiding op maat bij Unizo

Unizo kwam bij Workitects aankloppen voor een opleiding op maat voor hun HR-adviseurs. Lees hier het interview met enkele deelnemers.

inspiratienota

8 verandertrajecten binnen woonzorgcentra

Acht woonzorgcentra delen hun verandertraject aan de hand van hun doelen, realisaties en toekomstplannen.

x

Aan het woord: Frank De Craecker

Onze collega Frank De Craecker sprak met ESF Vlaanderen over innovatieve arbeidsorganisatie en het belang van structuurontwerp. Ontdek hier het hele interview.

w

Recept voor werkbaar werk

Ontdek hier het recept voor een werkbare job met verantwoordelijkheden, leermogelijkheden en een goede teamsamenwerking.

x

Aan het woord: Lieven Eeckelaert

Onze collega Lieven Eeckelaert sprak met Fevia over de digitalisering in voedingsfabrieken en welke impact dit heeft op de werkvloer en de jobs. Ontdek hier het hele interview.

x

Aan het woord: Marijke Dobbels

Marijke Dobbels, directeur van woonzorgcentrum Van Zuylen, vertelt over haar ervaring met innovatieve arbeidsorganisatie en de ondersteuning voor leidinggevenden in hun veranderende coachende rol.

wzc

5 Tips om met zorg te organiseren

Ben je er ook van overtuigd dat het in jouw woonzorgcentrum anders kan en moet? Hoe pak je een veranderproces binnen de zorg het best aan? In dit artikel delen we 5 tips om met zorg te organiseren.

digital

Digitaliseren doe je samen

Lieven Eeckelaert maakt een aantal mensgerichte kanttekeningen bij digitale transformaties in productiebedrijven.

Implementatie van structuur

Obstakels voorkomen bij de implementatie van een structuur

QRM geeft een heel duidelijk idee over hoe je je organisatie moet ontwerpen, maar bij de implementatie kan je als organisatie toch verschillende obstakels tegenkomen. Leer hier hoe je die obstakels kan voorkomen.