Arne Wustenberghs

Organisatie-Architect en Teamcoach - Barefoot Leaders bv

Mijn missie is om de wereld te verbeteren door op een authentieke manier dagelijks impact te maken op de mensen en de organisaties zodat spontaan energie vrijkomt.

Mijn authentiek leiderschap en creatief inzicht wil ik inzetten om organisaties te verbeteren. Als ervaringsdeskundige in organiseren en leiderschap in zelfsturende teams, wil ik onderbouwd werken aan nieuwe inzichten bij mens en organisatie. Ik coach graag mensen en teams en begeleid met veel enthousiasme organisaties naar werkbaarder werk, door te streven naar flow. Multidisciplinaire en veranderende omgevingen trekken me aan.

Ik onderscheid me door mijn mensgerichtheid, creatieve oplossingen en conceptueel sterke voorstellen. Daarom word ik graag jouw zelfstandige partner in organisatie-ontwikkeling en (re)design, coaching en interimmanagement.

Telefoon: 0473 59 05 49
Vestigingsplaats: Gent
Arne

Referenties

Warme scholen

Prizma scholengroep

Sint-Jan Berchmansinstituut Puurs-Sint-Amands

Cargill

McThree Carpets

Cultuurvuur vzw

WZC Maria Rustoord

GO! Scholengroep Waasland

Dienst Kinderopvang Gent

Magazine

Puratos digitaliseert

Puratos Lummen zet haar mensen centraal

Jobs werkbaarder maken en mensen beter laten samenwerken. Daar werkt men bij Puratos Lummen elke dag aan. Hoe? Door slim te organiseren en mensgericht te digitaliseren.  

mensgericht digitaliseren

De Sutter Naturally zet de digitale poort open

Hoe kan je medewerkers autonomer laten werken? En kan je hen hierin digitaal ondersteunen? Vanuit die vragen zet De Sutter Naturally stappen richting een meer digitale productieomgeving. 

Vetex - anders organiseren

Vetex doet mensen bloeien door anders te organiseren

Wil je werknemers die vol trots komen werken? Die initiatief nemen? Betrokken zijn? Dan kijk je best ook naar hoe het werk is georganiseerd. En dat is precies wat Vetex doet. 

digitaal organiseren

European Spinning Group zet eerste stappen richting Factory of the Future

Wie niet op de digitale trein springt is gezien. Maar zijn je bedrijf en je mensen daar wel klaar voor? En hoe hou je jobs duurzaam en werkbaar? Workitects’ innovatielab zette European Spinning Group op weg. 

Bekintex

Bekintex laat ideeën van medewerkers niet liggen

Bekintex startte in 2018 met het innoveren van haar arbeidsorganisatie. Binnen de branderafdeling werd zo een doelgericht team gebouwd. Mét resultaat.

x

Een IAO opleiding op maat bij Unizo

Unizo kwam bij Workitects aankloppen voor een opleiding op maat voor hun HR-adviseurs. Lees hier het interview met enkele deelnemers.

inspiratienota

8 verandertrajecten binnen woonzorgcentra

Acht woonzorgcentra delen hun verandertraject aan de hand van hun doelen, realisaties en toekomstplannen.

x

Aan het woord: Frank De Craecker

Onze collega Frank De Craecker sprak met ESF Vlaanderen over innovatieve arbeidsorganisatie en het belang van structuurontwerp. Ontdek hier het hele interview.

w

Recept voor werkbaar werk

Ontdek hier het recept voor een werkbare job met verantwoordelijkheden, leermogelijkheden en een goede teamsamenwerking.

x

Aan het woord: Lieven Eeckelaert

Onze collega Lieven Eeckelaert sprak met Fevia over de digitalisering in voedingsfabrieken en welke impact dit heeft op de werkvloer en de jobs. Ontdek hier het hele interview.