Arne Wustenberghs

Organisatie-Architect en Teamcoach - Barefoot Leaders bv

Mijn missie is om de wereld te verbeteren door op een authentieke manier dagelijks impact te maken op de mensen en de organisaties zodat spontaan energie vrijkomt.

Mijn authentiek leiderschap en creatief inzicht wil ik inzetten om organisaties te verbeteren. Als ervaringsdeskundige in organiseren en leiderschap in zelfsturende teams, wil ik onderbouwd werken aan nieuwe inzichten bij mens en organisatie. Ik coach graag mensen en teams en begeleid met veel enthousiasme organisaties naar werkbaarder werk, door te streven naar flow. Multidisciplinaire en veranderende omgevingen trekken me aan.

Ik onderscheid me door mijn mensgerichtheid, creatieve oplossingen en conceptueel sterke voorstellen. Daarom word ik graag jouw zelfstandige partner in organisatie-ontwikkeling en (re)design, coaching en interimmanagement.

Telefoon: 0473 59 05 49
Vestigingsplaats: Gent
Arne

Referenties

Warme scholen

Prizma scholengroep

Sint-Jan Berchmansinstituut Puurs-Sint-Amands

Cargill

McThree Carpets

Cultuurvuur vzw

WZC Maria Rustoord

GO! Scholengroep Waasland

Dienst Kinderopvang Gent

Magazine

Bekintex

Bekintex laat ideeën van medewerkers niet liggen

Bekintex startte in 2018 met het innoveren van haar arbeidsorganisatie. Binnen de branderafdeling werd zo een doelgericht team gebouwd. Mét resultaat.

x

Een IAO opleiding op maat bij Unizo

Unizo kwam bij Workitects aankloppen voor een opleiding op maat voor hun HR-adviseurs. Lees hier het interview met enkele deelnemers.

inspiratienota

8 verandertrajecten binnen woonzorgcentra

Acht woonzorgcentra delen hun verandertraject aan de hand van hun doelen, realisaties en toekomstplannen.

x

Aan het woord: Frank De Craecker

Onze collega Frank De Craecker sprak met ESF Vlaanderen over innovatieve arbeidsorganisatie en het belang van structuurontwerp. Ontdek hier het hele interview.

w

Recept voor werkbaar werk

Ontdek hier het recept voor een werkbare job met verantwoordelijkheden, leermogelijkheden en een goede teamsamenwerking.

x

Aan het woord: Lieven Eeckelaert

Onze collega Lieven Eeckelaert sprak met Fevia over de digitalisering in voedingsfabrieken en welke impact dit heeft op de werkvloer en de jobs. Ontdek hier het hele interview.

x

Aan het woord: Marijke Dobbels

Marijke Dobbels, directeur van woonzorgcentrum Van Zuylen, vertelt over haar ervaring met innovatieve arbeidsorganisatie en de ondersteuning voor leidinggevenden in hun veranderende coachende rol.

wzc

5 Tips om met zorg te organiseren

Ben je er ook van overtuigd dat het in jouw woonzorgcentrum anders kan en moet? Hoe pak je een veranderproces binnen de zorg het best aan? In dit artikel delen we 5 tips om met zorg te organiseren.

digital

Digitaliseren doe je samen

Lieven Eeckelaert maakt een aantal mensgerichte kanttekeningen bij digitale transformaties in productiebedrijven.

Implementatie van structuur

Obstakels voorkomen bij de implementatie van een structuur

QRM geeft een heel duidelijk idee over hoe je je organisatie moet ontwerpen, maar bij de implementatie kan je als organisatie toch verschillende obstakels tegenkomen. Leer hier hoe je die obstakels kan voorkomen.