Doelgroep
- Bedrijfsleiders, hr- en productiemanagers, leidinggevenden in (voedings)bedrijven
- Consultants
Prijs
Gratis
WIFI2020 was een innovatieproject waarin Workitects samen met Flanders’ FOOD en Alimento, met steun van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO), gedurende vier jaar op pad gingen met een aantal Vlaamse voedingsbedrijven.
Het doel: deze bedrijven ondersteunen en begeleiden bij het (her-)ontwerpen en ontwikkelen van hun arbeidsorganisaties en hierbij leren van hun verandertrajecten.
De inzichten uit het project werden samen met verhalen uit de betrokken bedrijven gebundeld in het boek ‘Samen op smaak gebracht'. Over het organiseren van arbeid in de voedingsfabrieken van de toekomst’.
Lieven Eeckelaert en Frank De Craecker van Workitects geven in het boek goesting om ook zelf aan de slag te gaan. Je vindt er interessante casestudies waar elke bedrijfsleider, productiemanager of personeelsverantwoordelijke uit kan leren. Laat jezelf overtuigen, of gebruik het boek om je collega’s kennis te laten maken met de mogelijkheden van een slimme arbeidsorganisatie.
Digitalisering binnen de arbeidsorganisatie
Lieven en Frank deelden enkele lessen aan bedrijven die meer inzicht
willen verwerven in hoe ze zich kunnen transformeren tot een Fabriek van de Toekomst.
Luister naar hun inzichten:
Andere publicaties
We hebben nog een aantal andere boeken voor je klaarliggen.
Werkbaarheidsonderzoek
Hoe staat het met de werkbaarheid in Vlaamse voedingsbedrijven?